Riksanbud logo
 
anbudsdetaljer
Overskrift : Rørleggarbeid med vannbåren varme i stor enebolig - 5918 Frekhaug
Utgår dato : 14.09.2013
Bransje : Rørlegger / VVS,
Fylke : Hordaland,
Vedlegg : ja
Beskrivelse : Vi har tidligere samarbeidet med et useriøst rørleggerfirma som i dag står ansvarlig for arbeidet. De har lagt bunnledningene og vann inntaket over grovstøpen. - Varmtvannstank og luft til vann varmepumpe plasseres i teknisk rom i underetasjen. - Fordelerskap står i teknisk rom. - 2 stk lufting over tak HOVEDETASJEN: Hovedbad: - Dusj skal ha 2 amaturer (Kjøpt inn hos Lindås rør og sanitær i Knarvik) - Baderomsmøbel har 2 seperate vasker (Amaturer kjøpt inn hos Lindås rør og sanitær i Knarvik). Vi monterer baderomsmøbel selv. - Vegghengt toalett (Kjøpt på Gården Rørleggerservice) - Uttak til boblebad - 2 sluker Kjøkken - Vask - 2 oppvaskmaskiner som er plassert på hver side av vasken Lite bad: - Dusj (Amatur kjøpt inn hos Lindås rør og sanitær i Knarvik) - Vegghengt toalett (Kjøpt på Gården Rørleggerservice) - Baderomsmøbel med 1 vask. Monterer baderomsmøbel selv. - 2 sluker Vaskerom - 2 vaskemaskiner på hver sin vegg - Utslagsvask - 1 sluk Utendørs: - 1 dobbelt uttak med kaldt/varmt vann Alle rom utenom matbod skal ha vannbåren varme. Vi har lagt sponplater med spor. UNDERETASJEN: Bad hovedleilighet: - Dusj (Amatur kjøpt inn hos Lindås rør og sanitær i Knarvik) - Vegghengt toalett (Kjøpt på Gården Rørleggerservice) - Baderomsmøbel har 1 vask (Amaturer kjøpt inn hos Lindås rør og sanitær i Knarvik). Vi monterer baderomsmøbel selv. - 2 sluker Garasje: - Utslagsvask - Sluk - Monteres dobbelt uttak til slange på utsiden av garasjen. Mellom bod1 og 2: - Monteres uttak til vann i veggen for fremtidig kjøkken. Kjøkken leilighet: - Vask - Oppvask maksin Bad leilighet: - Baderomsmøbel har 2 seperate vasker (Amaturer kjøpt inn hos Lindås rør og sanitær i Knarvik). Vi monterer baderomsmøbel selv. - Dusj (Amatur kjøpt inn hos Lindås rør og sanitær i Knarvik) - Vegghengt toalett (Kjøpt på Gården Rørleggerservice) - Alle rom i underetasjen skal ha vannbåren varme i finstøpen. Vi kommer til å gjøre ferdig hovedetasjen først og flytte inn i denne før vi starter med underetasjen. Hvis dere ønsker å gi tilbud på kun vannbåren varme eller kun vanlig rørlegger arbeid er det fult mulig. Vi har liggende vannuttak til alle punktene i hovedetasjen og noen hundre meter med rør til rør-i-rør og noen hundre meter med rør til vannbåren varme av merke Roth fra tidligere rørlegger. Vi har et familiemedlem som går andre året som rørlegger lærling og kan være behjelpelig for å bli fort ferdig. Det er mulig å komme på befaring om dere ønsker dette. Ring meg på 47 23 63 02 for å avtale tid eller om dere har spørsmål. Fint om dere sender tilbud på mail så jeg er sikker på at jeg får de. Om dere ønsker å bruke post må det sendes til: Eirik Andersen Moldekleivmarka 34B 5918 FREKHAUG Byggeadressen er Moldekleivmarka 8.
 
Riksanbud er Norges ledende side for innhenting av anbud, vi hjelper deg med å hente inn anbud fra en rekke tjenesteytende bransjer. Her kan du legge inn prisforespørsler GRATIS og UFORPLIKTENDE på alt fra håndverker til advokat tjenester.

Prosessen med å finne den beste leverandøren til den beste prisen kan være en tidkrevende prosess. Vi gjør denne jobben for deg – GRATIS


anbud


Ønsker du å øke oppdragsmengden til din bedrift? Registrer bedriften din i dag og motta anbudsforespørsler i løpet av noen minutter.

DET ER INGEN BINDINGSTID VED REGISTRERING AV KONTO HOS RIKSANBUD, DU KAN AKTIVERE OG DEAKTIVERE KONTOEN ETTER BEHOV.


anbud
Siste anbud
Maling av gjerde i Bærum
1344 Haslum
Utbedring skade bil
4048 HAFRSFJORD
Regnskapsfører Trondheim
7010 Trondheim
Motoriserte, utvendige persienner
3440 Røyken
Bytting av 25 m² laminatgulv og 12 m² takessplater ...
3440 Røyken
Rørleggarbeid med vannbåren varme i stor enebolig ...
5918 frekhaug
Opparbeide gårdsplass
1357 Bekkestua
Smigjernsgjerde
1357 Bekkestua
Flytting
9513 Alta
Nye kurs, stikk, lys, osv
1472 Fjellhamar
VIS FLERE ANBUD >>
 
Kundene våre sier

Navn: Jan Lorang Dahl
Sted: Oslo
Se anbudet
Oppf?g og behandlling av mitt oppdrag ble bra gjennomf?..

Navn: Kjetil Kjernsmo
Sted: Oslo
Se anbudet
Hei! Det kom bare ett svar. Dette svaret var fra en god og... les mer »

Navn: aa
Sted: L?tad
Se anbudet
Jeg la ut en liten web-jobb for et nyetablert firma og fikk 6... les mer »

Navn: Siv Markussen
Sted: Stavanger
Se anbudet
Jeg har f? tilbakemeldinger fra flere og velger ??idere med en... les mer »

Navn: Trond
Sted: Slitu
Se anbudet
Fikk en henvendelse, og det var grei korrespondanse. Ryddig og grei... les mer »

VIS FLERE REFERANSER >>
 
© 2008-2013 riksanbud.no
registrer anbud | registrer bedrift | priser | kontakt | hjelp | rss | sitemap
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Bookmark and Share
Riksanbud.no RSS Feed Flinn oss på facebook