Riksanbud.no
 
  FORBRUKER INFO HJELP BRANSJER LOGG INN
 
 

Tømrer/snekker på timebasis
Utgår dato: -
Bransje: Snekker / Tømrer, Etterisolering,
Fylke: Hordaland,
Vedlegg: nei
Jeg trenger en snekker/tømrer som kan hjelpe meg med skifte av vinduer, kledning og isolering. Arbeidet skal foregå i Bergen sentrum. Det er viktig at vedkommende har norsk fagbev, snakker norsk og kan jobbe selvstendig. Jeg ønsker kun å betale for timer. Det vil si at timeprisen skal dekke alle kostnader. Materialer, vinduer og lignende kjøper jeg inn direkte og transporterer til arbeidsstedet. Det er viktig at de som jeg leier inn kan se hva de trenger av materialer for noen dager frem i tid slik at jeg slipper å kjøpe materialer hver dag. Timeprisen skal være fra en møter opp på arbeidsplassen og til en forlater arbeidsplassen. Når en arbeider skal det være fulle arbeidsdager. Det kan godt være 2 stykker som jobber sammen. I første omgang skal det skiftes kledning og isoleres på 3 sider av huset. Takrenner skal byttes ut, og fire vinduer skal byttes ut med nye. Informer om dere har stillas som dere kan stille til disposisjon. Grunnen til at jeg ønsker at arbeidet gjøres på timebasis er at det er en del råteskader og omfanget er noe usikkert. Hvis jeg er fornøyd med arbeidet har jeg mye annet arbeid som kan være aktuelt senere. Er det spørsmål kan jeg kontaktes pr telefon. Er det av interesse ønsker jeg at det sendes en e-post med timepris, informasjon om erfaring og når en fikk fagbrevet.
Riksanbud er Norges ledende side for innhenting av anbud, vi hjelper deg med å hente inn anbud fra en rekke tjenesteytende bransjer. Her kan du legge inn prisforespørsler GRATIS og UFORPLIKTENDE på alt fra håndverker til advokat tjenester.

Prosessen med å finne den beste leverandøren til den beste prisen kan være en tidkrevende prosess. Vi gjør denne jobben for deg – GRATIS


anbud


Ønsker du å øke oppdragsmengden til din bedrift? Registrer bedriften din i dag og motta anbudsforespørsler i løpet av noen minutter.

DET ER INGEN BINDINGSTID VED REGISTRERING AV KONTO HOS RIKSANBUD, DU KAN AKTIVERE OG DEAKTIVERE KONTOEN ETTER BEHOV.


anbud
ANBUDSARKIV
Fjerning av stubbloftleire/koksfyll og etterisolering Etterisolering
3187 Horten
Skifting av utvendig panel og etterisolering i Etterisolering
2407 Elverum
Ønsker tilbud på etterisolering av loft i enebolig Etterisolering
3145 Tjøme
Etterisolering av hus
3016 Drammen
Skifte kledning og vinduer - etterisolering Etterisolering
7600 Levanger
Etterisolering av yttervegger
4007 Stavanger
Etterisolering
2429 Tørberget
Etterisolering og ny kledning sokkel
7033 Trondheim


VIS FLERE ANBUD
 
© 2009 RIKSANBUD.NO | REGISTRER ANBUD | REGISTRER BEDRIFT | PRISER | KONTAKT | HJELP | RSS | SITEMAP | N?KELORD Del
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å